Studio_Mark.jpg

Over mij...

Mark den Bakker

Dark roast, no sugar

Zolang ik me kan herinneren, heb ik aan de creatieve kant gestaan ​​van bijna alles wat denkbaar is. Na vele creatieve studierichtingen realiseerde ik me dat mijn passie toch echt bij grafisch ontwerpen lag. Toen ik in 2013 afstudeerde wist ik dat ik meer wilde. En vanzelfsprekend om als freelancer aan de slag te gaan en "het vak" te ontdekken, hierin meer ervaring op te doen, leren om te gaan met klanten, deadlines en een voorproefje te krijgen van het echte werk.

Na 2 jaar keihard freelancen (en ook een beetje omdat ik vader werd) besloot ik dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging met een iets solidere basis. Kort daarna begon ik te werken bij de ontwerpstudio van BASIS, een bureau dat activaties creëert voor merken door het opzetten van loyaliteits, activatie- en 360º-campagnes voor grote merken, organisaties en bedrijven in de Benelux.

Na een aantal jaren hier gewerkt te hebben ben ik een nieuw avontuur begonnen bij MCR Reclamebureau te Den Haag. Helaas kon ik hier maar een half jaar werken, maar in die korte tijd heb ik in een hele fijne omgeving gewerkt met veel grotere klanten en merken.

Momenteel  ben ik werkzaam bij Windkracht 10, een communicatie bureau gevestigd in Rijpwetering. Naast het ontwikkelen en uitvoeren van concepten neem ik hier ook een groot deel van het online gedeelte voor mijn rekening.

 


 

Klanten
Calvé, Grolsch, Friesland, Mercedes-Benz, gemeente Den Haag, VNO-NCW, Bouwend Nederland, Gamestate. Royal Flora, Heembouw Architecten, Straathof Flowers, Haest.cc & Verse Oogst.

Tools

Adobe InDesign / Photoshop / Illustrator / XD / AfterEffects / Figma / Sketch  

Ik hou van autonome projecten; schetsen, knippen/ plakken, illustraties, boterham onder de scanner voor een grunge effect in plaats van Shutterstock. Zo probeer ik projecten nét even anders te bekijken en benaderen.

Contact

Don't mind if you do!

Eeeeeeeeee-mail
Let's talk!

+316 307 87 929